Kommentera ! :)

Jag är väldigt nyfiken på vilka som läser min blogg.

Så kan inte ni vara så suupergulliga och kommentera era namn ? Ingen hade blitt lyckligare än jag ;)

Tack  och God natt♥




/Mli

Otroligt tråkigt studiebesök.

Tack och lov så har denna dagen gått hyfsat fort.


Den började med att jag och Karin åkte till stallet imorse och så hade jag stalltjänst. Sen åkte vi till Theo och så filmade jag när hon red. Han är så söt Theo :)
Sen åkte vi tillbaka till Gåse så jag kunde rida Sunnie. Hon var ruskigt fin idag med, känns jättekul att det äntligen börjar gå bra nästan varenda ridtur.
Efter det hade jag lunchstalltjänst och Roosa var så snäll så hon lät mig gå innan utsläppet så jag hann göra mig iordning. Det blev stressigt ialla fall, men vi kom till studiebesöket i tid. Det var ett otroligt tråkigt studiebesök, på en smådjursklinik i Gbg, kändes lagom värt att klä upp sig till. Men men..

På vägen hem stannade vi och köpte cola och glass, mycket gott !
När jag kom hem så fick jag den stora äran att rida Bill :) Så då var det bara att åka tillbaka till Gåse igen. Bill var riktigt fin att rida, och det är ju alltid kul att rida andra hästar än ens egen.

Nu sitter jag här vid datorn och segar igen. Pratar med Tompa som pratar med Skåne just för tillfället så jag får inte så bra kontakt med honom xD

Ska nog ta och kolla på Scrubs tror ja :) Ha de bra !




/Mli


R.I.P Christopher Rang.

För några timmar sen fick jag reda på att Christopher Rang blev påkörd av ett tåg mellan Vara och Lidköping idag. Han skulle åka och köpa hydralslangar och skulle åka över en järnväg som inte har såna järnvägsbommar som åker ner när det kommer tåg. Han trodde väl att han skulle hinna över innan tåget kom ( man kan ju undra hur han tänkte just då ) men det fanns inte en chans. De hade med bilder på nyheterna och hans bil var totalkvaddad.
Hans mamma hade precis blivit frisk från cancer och allt tycktes vara frid och fröjd. Så hände detta.
Undrar vad hans sista tanke var.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag ska vara ärlig, jag behöver nog bara skriva av mig. Rang och jag har väl aldrig umgåtts så. Han är min låtsaskusins kusin, och han var alltid hemma hos sina kusiner när jag var liten och också var där. Vi var väl ute och cyklade tillsammans någon gång ibland, och på släktkalasen lekte vi alltid pantgömme i mörkret alla kusiner, inklusive Rang. Även om vi aldrig var riktigt vänner så känns det ändå konstigt att han inte finns här bland oss längre. Jag menar, vem ska nu köra omkring och ströga i Vara i hans ställe ? Man såg alltid honom ute med bilen.

Det värsta av allt är att han bara fick bli 21 år gammal. Vad är det för ålder ? Han hade ju för fan hela livet framför sig ! Jag kommer aldrig sluta förundras över denna märkliga rättvisa..

Det finns ingenting man kan göra nu i efterhand, men jag tänker ialla fall visa min respekt och saknad och ägna detta inlägget helt till Christopher Rang.


R.I.P


Your eyes are closing now, another chapter´s ending.
This is our goodbye, goodbye for now.




/Mli

Überpigg häst.

Det är konstigt vilken dragningskraft datorn har egentligen. Så fort man kommer hem från skolan så går det inte göra något annat än att sätta sig vid datorn. Men jag har vart ganska duktig idag ialla fall, jag har både duschat och dammsugit golvet INNAN jag satte mig vid datorn. De du ! Och nu vet jag inte riktig vad jag ska göra. Typ bubbleshooter eller Scrubs eller något, tills Karin vart ute och gått så vi kan åka och handla.

Sunnie var ialla fall jättefin idag, joggade henne ute lite först och sen red jag i paddocken. Och hon hade sån överskottsenergi till en början, hon höll på och bocka av mig redan innan vi kom iväg från gårdsplanen xD Samma sak när vi hade kommit en bit också. Men det är ju inte konstigt, hon hade ju stått 2 dagar och så har hon nästan bara gåtti ridhus hela vintern. I paddocken blev det till och träna på övergångar, galoppfattninga speciellt. Och vi fick till några riktigt fina fattningar i högervarvet t.o.m. Det går bara bättre och bättre :)



Neeh nu ska jag hitta på något annat. Ha de fint !




/Mli
  

Jag är en liten lättskrämd tönt !

Ja, nu var nationella provet över ialla fall, men om det gick så bra vet jag inte. Jag berättade om en text ur häftet, de fick räcka, jag orkade inte komma på något eget seriöst idag. Vet ni varför ? Jo, för att jag är en liten mes !
Jag vaknade vid 4 inatt av att det var väldigt varmt i rummet. Så jag gick på toa för att få lite svalka. Då hör jag hur något tjuter nerifrån, det lät nästan som ett alarm av något slag. När jag kom ut från toan igen tänkte jag gå ner och kolla vad det var som tjöt, men så slogs jag plötsligt av en tanke. Tänk om det var alarmet som sitter bredvid dörren som tjöt ? Jag vet inte ens om det alarmet fukar men tänk om de gör och om det var någon psykgubbe på nedervåningen ? Så jag skyndade in på rummet och la mig i sängen. Väl där så började scener från alla skräckfilmer jag sett spelas upp i mitt huvud och det gjorde ju inte så jag blev lugnare.
Så där låg jag, vettskrämd i min säng och visste inte vad jag skulle hitta på. Så jag tog upp mobilen och läste igenom alla smsen jag har från min älskling. Och det hjälpte, när ja var klar ( efter ett bra tag för det var en del sms kan jag lova ) somnade jag ganska snabbt. Men det var ialla fall anledningen till varför jag kommer få IG på Nationella i svenska. Hatar att jag är så lättskrämd !

Nu ska jag ialla fall ut och rida Sunnie innan maten kommer och sen ska jag hem. Karin, matteläraren kommer inte idag så vi kan inte ha våran cpmatte. Och Mårtens lektion fick jag hoppa över idag, så det blir hem, duschen, datan och sen handla förmodligen.
Ha de bra :)




/Mli

Nationellt prov och se fram emot..

Tillbaka till Kba idag som vanligt och det känns lika kasst som vanligt också. Helgen har varit helmysig, pojkvän har bjudit mig på mat och mjukglass, underbart gott ! Jag saknar honom så otroligt mycket redan ♥ Och så har jag övningskört en del med. Det kan verkligen behövas eftersom jag har körlektion den 22:a April.

Som sagt, en mysig helg, förutom att jag har vart lite småirriterad och vart väldigt orättvis mot Tompa.. Jag hatar när jag blir sån, men jag behöver liksom avreagera mig lite och eftersom det är Tompa jag umgås med mest så är det han som får ta de. Stackarn..

Nationellt prov imorgon med, känns inte superbra eftersom jag inte har skrivit något PM, inte valt någon bild och jag vet absolut inte vad jag ska prata om ! Kommer nog gå toppen, önska mig lycka till :S

Jaja, nu ska jag ialla fall sova och försöka tänka på annat än nationella prov.
God natt och sov så gott :)



/Mli

Biiiiil :D

Jag hatar att bloggen är så seg på att lägga upp texterna. Jag bloggade imorse och det har fortfarande inte publicerats än..

Jaja, ialla fall, så ska jag bli hämtad vid Liseberg idag ändå. Det är tillräckligt torrt på vägarna, så jag ska vara där vid 5 så får jag åka bil istället för tåg hem :D Med älskling, Sanna o Skåne t.o.m, det är inte dåligt !

Nu insåg jag att jag inte har något speciellt att skriva, så jag tror jag tar och spelar bubbleshooter istället :)

Ha en bra helg :D



/Mli

Jävla skitväder..

Asså detta är ju otroligt ! Det har vart fint väder ett bra tag nu och så snöar det inatt, bara för att jag skulle bli hämtad i Gbg och slippa ta tåget. Va fan ? Snö nu ? Hurra för att bo i Sverige..
Jaa, vad händer idag då ? Hovslagaren kommer om en liten stund så att Sunnie äntligen ska få nya skor. Direkt efter det är det engelskaprov. Sen hälsopedagogik och efter det ska jag ut och rida Sunnie. Och sen blir det väl bara till och åka hem, vänta på att klockan ska bli 4 så jag kan ta pendeln in till Gbg och sen tåget till Vara. Fy fan, tur att jag får träffa pojkvän idag ialla fall, så inte dagen suger helt. Ska bli så kul och träffa Tompa :D Älskar dig hjärtat ♥

Nu ska jag spela bubbleshooter tills hovslagaren kommer.



/Mli

Engelskaprov :/

Usch, jag måste, måste, måste egentligen plugga, men jag orkar verkligen inte ! Jag har engelskprov imorgon så det hade ju vart bra om jag fick ur tummen ur röven och fått gjort lite. Men jag är på Scrubshumör just nu, och jag vet ändå inte vad jag ska plugga på. Så det är väl bara att hålla tummarna och hoppas att det går bra. Jag har ju trots allt ganska lätt för engelska. Eller jag hade, innan jag började på denna skolan. Jag hoppas att jag inte glömt riktigt allt, utan att något fastnade i mitt trånga lilla huvud. Håll tummarna för mig !

Nu har jag precis vart nere och duschat och när jag stog där i våran äckliga dusch kände jag för att städa den. Vårat avlopp är jättedåligt så vattnet rinner ut på golvet med en gång. Så nu hade golvet blivit helt gult för att vattnet hade legat där för länge. SÅ ÄCKLIGT ! Så jag tog våran vattenskrapa och gjorde rent heeela golvet. Det blev väldigt rent och fint och nu känner jag mig duktig :)

Nu ska jag ringa min älskling, för han ringde när jag duschade, och sen ska jag nog gå ner och störa Karin lite.




/Mli

Supertorsdag !

Nu har mitt humör vänt helt och jag är hyffsat glad. Och vet ni varför ? Jo, för idag har min älskade häst vart hur duktig som helst på hoppningen. Hon hoppade otroligt fint och vi tillsammans slog vårat höjdrekord, vi hoppade 1,20 :D Och det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, Sunnie tvekade inte ens. Så, ja, man kan verkligen säga att det går framåt, både med resultat och självförtroende och det känns superbra. Sunnie Girl - the one and only ♥ Nu sitter jag i skolan och väntar som vanligt, jag ska ta Julias em - stalltjänst som inte börjar än på ett tag. Sen när jag kommer hem ska jag duscha och bara ta det lugnt. Äta min sista pirog och min sista Magnum Classic. Mumms ! Ni hör säkert av mig senare ikväll ;) Ha det fint !



She is beautiful, she is beautiful.
Na na na na na na na !



/Mli ♥ 

Jaha.

Nu sitter jag här i skolan och väntar. Jag skulle egentligen byta till första gruppen men då visar det sig att Sara redan hade tänkt samma tanke som jag. Och eftersom hon kör sina hästar hit kan jag ju inte direkt kräva att jag ska rida i första istället för henne. Så det blir till och rida i sista gruppen ialla fall.
Jag var med och byggde fram och det blir världens tråkigaste övning idag. Hade verkligen sett fram emot hoppningen men det är bara en massa travhopp och sånt tråkigt. Så där försvann motivationen till det. Nu sitter jag uppe i skolhuset och hittade High School Musical 3 på datan. Ska kolla på den, så vi hörs senare, mitt dåliga torsdagshumör slipper ni inte.




/Mli

Redan !

Hovslagaren har kommit hem o Sunnie ska få nya skor på fredag ! :D

PMS - dag.

Ja, jag har världens PMS idag, jätteglad ena stunden och förbannad andra. Jobbigt när det håller på och skiftar hela tiden. Just nu är jag på värsta lättirriterade humöret. Har också vart tyken mot min pojkvän hela den tiden vi pratade i tel. (1 timma) Jag är en hemsk person. Stackars Tompa. Tur att han vet att jag älskar honom ialla fall ♥ 
Jag red Sunnie förut och hon var suuperfin verkligen. Förvänd galopp var inte alls några problem idag, och hon gick i stadig form i övegångarna t.o.m. Det går framåt :) Och som ja trodde så orkade jag inte putsa. Var inte med på idrotten men jag och Karin satt och skrattade åt alla när dom hoppade trampett. (? xD) Sen kom vi hem och nu har jag bara suttit vid datorn. Mycket spännande liv får jag säga.

Imorgon är det hoppning och jag är supertaggad !

Nu ska jag ner till Karin och kolla på Rent Hus, får se vad det är för äckligt idag xD



/Mli

Så trött på allt !

Fy fan, jag bara väntade på att det skulle komma, mitt dåliga humör. Nu är jag jättegrinig och på suuperdåligt humör ! Jag orkar egentligen inte åka med till idrotten, för jag ska ändå inte vara med eftersom jag är förkyld. Men stannar jag hemma får jag ju ingen närvaro så. Aja, det är skit idag ialla fall, vill bara hem och lägga mig och sova. Ska ut och rida Sunnie om en liten stund och efter det ska jag vara så duktig och putsa om jag orkar. Kommer antagligen inte bli så, men men. Kan inte alla bara vara normala någon gång ? Och kan inte allt bara få flyta på någon jävla gång..
Fan va trött jag är på allt !




I bet you laugh, at the thought of me thinking for myself.
I bet you believe, that I´m better off with you than someone else.





/Mli

KalltKalltKallt !

Fy fan vad kallt det är ! Jag och Karin var precis på KRK och kollade när Skog hoppade och nu sitter jag här helt frusen. Det gick bra för Skog iallla fall, 4 fel med Britta och nolla med Zlatan i 1,10. 1,20 hann vi inte se eftersom vi inte fick kolla på Mårtens lektion. Men nu är klockan 10.50 och Mårten har fortfarande inte kommit och vi började halv. Fy fan !
Jag får åka bil hem på fredag ialla fall :D Skåne skulle tydligen besikta sin bil på fredag och sen ville han ut och köra med den. Så då sa Tompa att dom kan ju åka hit ner och hämta mig. Ska bli så skönt att slippa tåget. Nu ska jag gå och muppa mig lite med Karin tills Mårten kommer. Ha det bra i det kalla och soliga !




/Mli

Saknar min älskling.

Jag saknar min Tompa så otroligt mycket ♥
Kan du inte bara komma hit ? Jag vill ju att du ska ligga här bredvid mig, och hålla om mig.





No one´s ever gonna love you more than I do



/Mli

Suuperbästiga Sunnie<3

Nu innan jag började skriva såg jag att det jag skrev imorse inte hade laddats upp än. Min blog har flippat ur totalt !
Ialla fall, dressyr idag och Sunnie var riktigt fin. Det var underbart att sitta på henne idag. Men Carina sågade mig nästan hela lektionen, och då är det inte lika kul. Man vill ju höra något uppmuntrande när hästen känns känns helt otrolig. Men nej då, och när hon bara hackade på mig hela tiden blev jag irriterad och då gick det ut över Sunnie så hon blev stressad. Det gick över ganska snabbt, men efter lektionen stannade jag verkligen inte och pratade med Carina utan skrittade ut direkt. Älskade Sunnie, tur att du fnns ♥
Nu har jag precis duschat och när Karin kommer hem ska vi åka och handla. Så nu sitter jag och gör ingenting, och min pojkvän är på väg till Skara så honom kan jag ju inte prata med. Jag får helt enkelt spela bubbleshooter, som vanligt.

Saknar sommaren






/Mli

Sool idag igen :D

Asså, det är konstigt. När man väl har sovmorgon så vaknar man alltid jättetidigt. Som idag, jag börjar inte förrän 10.40 och jag vaknade lite innan 7. Så jag satte mig och åt frukost och kollade på Scrubs och sen fixade jag tvätten. Så jag hann allt med en del nu på morgonen. Nu sitter jag i skolan och väntar på att naturkunskapen ska börja. Hoppas vi får reda på våra prov idag, det kändes som om det gick ganska bra för mig, så vi får väl se. 
Sen är det dressyr, funderar på om jag kanske ska knoppa Sunnie idag om jag hinner. Jag har ju bytt till första gruppen så jag kanske kan vara lite duktig och putsa idag. Är ganska taggad inför dressyren faktiskt, hoppas vi rider i paddocken.

Nej, nu har jag pladdrat klart om min morgon, hörs sen :)




/Mli ♥ 

.

För övrigt så är min blogg helt cp :S

Tvättat Sunnie.

Nu har jag precis ätit glass och läst allas bloggar så jag tänkte att det var dags för mig att skriva ner min dag.

Skolan var seg, precis som vanligt. Efter skolan red jag Sunnie i paddocken och hon var ganska fin faktiskt. Det är härligt, när man sitter upp och känner att hästen känns fin redan från början. När jag ridit tog jag ryktskrapan och "skrubbade bort så mycket av hennes vinterpäls jag kunde och tvättade hela henne. Får väl se om hon hållt sig ren tills imorgon.
Imorse när jag vaknade var jag ju superdepp, men när jag fått vara i solen ett tag så blev mitt humör ialla fall lite bättre. Tur det, jag hade inte orkat med en deppkväll idag.

Imorgon är det dressyr, det ser vi fram emot ! När Sunnie kändes så bra idag så känns det som om det kan gå riktigt bra imorgon. Och så har jag ju börjat kolla upp lite tävlingar, hade hoppats på att det var några när jag är hemma på lovet, me icke. Och mamma är ju inte sådär jätteglad över att behöva åka ner hit och hämta först och sen åka på tävling. Fast det måste vi börja göra för Sunnie är 5 och vi hara bara vart ute på 4 tävlingar hittills :S Ja, det måste vi jobba på.

Ska också säga att min älskling har skaffat blogg, så kika in på den:Älskling (skulle länkat, men det gick inte som jag ville xD)

Nu ska jag sätta mig och kolla på Scrubs, som alltid.



                                                                                                                                                       We´re reeling through an endless fall,
                                                                                                                                      we are the ever - living ghost of what once was.





/Mli
♥ 

Depp

Idag när jag vaknade lyste solen in genom fönstret och det var varmt och mysigt. Det är ju som bäddat för ett riktigt bra sommarhumör. Men inte för mig. Jag vaknade deppig och nere och jag vet inte ens varför. Kände helst för att stanna hemma från skolan, ligga och kolla på Scrubs och prata med älskling i tel. Men så kom jag på att jag har ju faktiskt en häst som behöver motion och nytt spån i boxen. Så det blev bara att pallra sig till skolan. Seegt, jag vill bara åka hem och gömma mig under täcket.. Längtar ialla fall tills efter skolan då jag kan rida Sunnie, det är väl höjdpunkten på dagen idag.



/Mli



Underbar helg<3

Nu är jag tillbaka i Kba igen, känns väl sådär. Det var hemskt att lämna Tompa, vi har ju haft en så kul helg ihop. Egentligen har vi inte gjort något alls, bara legat och myst och kollat på One Tree Hill typ. Men när man är med Tompa har man aldrig tråkigt, tiden med honom är den bästa ♥ Och så var vi hos mormor och morfar och åt våfflor idag, vet inte hur länge sen det var jag åt våfflor. Jättegott ! Ja, så nu sitter jag här i min ensamhet. Sofie är hemma i Gbg så jag har hela rummet för mig själv inatt. Synd att inte Tompa kunde vara här.

Nu har jag precis suttit och kollat igenom filmerna från hoppningen i torsdags och det är konstigt. Det känns alltid bättre än vad det ser ut. Men här kommer ialla fall en film :)

Tänkte jag, men det ville sig inte riktigt. Jaja, de får väl bli bilder istället då ;)



Ruskigt dålig kvalité, men men.





Tänk om jag kunde få ha en snyggare sits ? Jobbar på det men det händer inget :/
Men Sunnie har ialla fall fått bättre teknik :)


Ja, det var allt för mig för idag.
Ha de bra !



What I´ve felt, what I´ve known
Never shined through in what I´ve shown.



/Mli

Nu är det sommar, nu är det sol !

Jaha, nu hamnade jag här igen. Jag och pojkvän låg och kollade på One Tree Hill och efter en liten stund somnade jag. Nästan två timmar senare väcker Tompa mig och säger att vi ska vända oss på rätt håll i sängen men så kommer vi på att vi faktiskt inte vill sova än. Träffas man bara på helgerna vill man ta vara på tiden. Så nu har min underbara pojkvän gjort silverte till mig som jag sitter och smuttar på medans jag sitter vid datan. Underbart ! Så nu har jag läst allas bloggar och kände att jag ville blogga igen.
Jag har granskat min blogg lite och har kommit fram till att det enda som egentligen stör mig nu är att bilden på mig skulle vart lite avlångare :/ Och sen så är bilden på mig och Tompa lite konstig efter redigeringen men det funkar. Bilden på Sunnie älskar jag däremot ♥
Och det har vart så härligt sommarväder idag igen, finns inget bättre :D Hade jag inte behövt spara pengar till körkortet så hade jag åkt ut och shoppat sommarkläder dirr !
Hittade en väldigt snygg klänning på Missbella.se:



399 kr.
Inte så somrig men min stil.

Jaja, det får väl räcka för idag, känner att jag börjar bli trött och pojkvän här bredvid somnar snart. Och vi skulle ju faktiskt umgås, socialt om jag sitter vid datan då.

God Natt, själv ska jag sova så mysigt bredvid Tomps ♥



/Mli

Uppdaterad blogg !

Såhär kul har jag och Tompa på lördagskvällarna xD
Men jag blev ganska nöjd med den ialla fall.

Vad tycker NI ? Var ärliga :)

Ska inte skriva så mycket för vi ska kolla på One Tree Hill. Men idag har vi ialla fall hunnit med att städa ut fam. Olsson Pennanens garage och det visade sig vara bra för jag fick en del grejer till min bil :) Och Simon bjöd på tårta bara sådär. Gött !

Nej, vi får höras imorgon eller något.
Ha de gött ;)


Every day for us something new,
open mind for a different view.





/Mli

Slappisfredag

Nu sitter jag här hemma hos Tompa och väntar på att han ska komma hem så att vi kan duscha och sen åka hem till Skåne och Sanna :) Mycket trevligt ! . Tompa är på jobbet så det är bara jag, Basti och hans mamma.
Lite kul är det att vara sjuk ialla fall för jag har övningskört med mamma en massa idag :) Och så har vi lämnat våran lilla pissemiss hos veterinären så att hon kunde bli steriliserad. När vi hämtade henne igen var hon så trött så trött. Men skönt att slippa kattungar nu ialla fall.
Hoppningen igår gick hur bra som helst :D Sunnie var som vanligt lite seg till en början men sen jävlar hoppade hon ! Hon var riktigt fin, och jag hade mycket bättre eftergift så hon fick med sig ryggen. Och nu känns inte ens 1,10 högt längre, otroligt skönt får jag säga. Så nästa tävling ( när nu det blir ) blir det 90 - 1.m. Längtar ♥

Ha en trevlig helg :)



I wanna have love, love, love, sex and sunshine !



/Mli

Sooooool :D

Ja, idag har det vart UNDERBART väder ! Soligt och inte alls lika blåsigt som igår :) Jag och Sofie red ut på våra söta små pållar i bara tröja, kärlek på det ♥ Fast det värsta är att jag har blivt väldigt förkyld och då kan man inte njuta riktigt lika mycket av solen. Då är det bara att pälsa på sig som vanligt för att få förkylningen att försvinna. Får se hur det går på hoppningen imorgon, struntade i idrotten idag för att jag känner mig dålig. Så jag hoppas verkligen att jag kan vara med imorgon. Sunnie var ialla fall ganska fin idag, hon tyckte att det var kul att komma ut. Blir nog lite mindre av uteritterna nu eftersom jag bestämde att vi ska dra av skon ialla fall. Liksom, tänk OM hon gör något dumt och skon hamnar på sne, då blir hon ju halt. Och jag känner att jag orkar inte ha en halt häst just nu. Orkar man det överhuvudtaget förresten ? Så förhoppningsvis drog Mårten av den idag när han gjorde em - stalltjänsten., det var vad han skulle göra ialla fall.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Scrubs. Tänk vad mys det hade vart om Tompa kunde kolla på Scrubs här med mig. Saknar dig Tomps ♥


I don´t know how you do what you do, I´m so in love with you.
It just keeps gettin better ♥





/Mli

Dressyr

Jag var med på dressyren idag ialla fall. Sunnies sko är lös på insidan men sitter stenhårt på utsidan, så vi lät den sitta kvar. Så länge den inte blir lösare än såhär så skadar den henne inte. Och drar vi bort den kommer jag inte kunna rida ut alls och hur kul är det när det är sol och mys ute ? :/ Så den får stta ett tag till.
Dressyren ja, Sunnie var stel och bet sig fast i vänstersidan till en början, men som vanligt så var hon ganska fin på slutet. Ialla fall i högervarvet, vänster är alltid lite svårt eftersom jag själv sitter fast i vänstersidan. Måste jobba på det. Och hon tyckte att det var jobbigt att jobba, så fort hon fick chansen låtsades hon bli rädd och körde upp huvudet och studsade iväg xD Min lilla Sunnie Girl ♥





I´m falling in love with your favourite song
I´m gonna sing it all night long



/Mli ♥

Musik<3

Jag och Frida sitter här och lyssnar på bra musik (vi har faktiskt ganska lik musiksmak har vi kommit på) och då fick jag en tanke. Tänk om det inte skulle finnas musik ? Vad tråkigt och tyst allt skulle vara då. Jag hade inte klarat att inte ha musik, musik är en del av mitt liv. Det går inte en sekund utan att jag går och nynnar på en låt, lyssnar på en låt eller skriver ner en låt.
Det var nog bara de :P

Några låttips: Kings of Leon - Use Somebody
                        : Slipknot - Snuff
                        : Måns Zelmerlöw - Maniac
                        : The Outfield - I don´t want to lose your love tonight
                        : Metro Station - Shake it
                        : Mando Diao - Dance with somebody




Musik ♥

Naturkunskapsprov

Nu har vi precis haft prov. Jag var lite nervös innan, man har ju aldrig pluggat tillräckligt känns det som. Men denna gången var det sant. Jag hade läst igenom allt en gång och sen förhört Sofie lite. Men det kändes som om det gick bra ialla fall. Jag svarade på nästan alla frågor och de jag svarade på kändes det som jag kunde. Kanske får ett VG ialla fall, håll tummarna :P
Och så är det det här med hovslagaren. Jag har fortfarande inte fått tag på honom och nu har han stängt av sin mobil. Jag behöver ju ha en hovslagare nu ! Men Mårten tittade på hennes sko och tyckte att jag kunde rida henne ialla fall, så jag får väl lyssna på honom då. Så det blir dressyr idag, känns väl lite lagom kul eftersom Sunnie har stått i 3 dagar och var otroligt rastlös i boxen imorse. Det är väl bara att göra det bästa av det, hon lär ju ha motor idag ialla fall, och det är ju bra :)
Jag är faktiskt på bra humör idag känner jag. Det var länge sen. Och jag bara längtar tills jag kommer hem, då ska jag sätta mig och kolla på Scrubs och bara ta det lugnt och äta mitt godis. Eller om jag ska ta och åka in till Gbg och träffa Salla idag istället ? Det är bara det att jag är ju klar med stalltjänsten så sent och så är jag verkligen jättetrött. Vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag bara sitta här tills maten kommer och sakna min älskling som jag inte kommer träffa förrän på fredag :/ Älskar dig Tomps<3


I don´t want to lose your love, baby,
 cause you´re everything to me



/Mli

Lös baksko :/

Jaha, det blev ju inte mycket till ridning. Sunnies ena baksko är böjd så jag vågade inte rida ifall hon skulle få en söm i hoven eller något :/ Så hon får vila idag så får jag försöka få tag på hovslagaren som inte svarar.

Peace out !



/ Mli

Händelserik helg

Nu har jag inte bloggat på hela helgen.
Det har ialla fall vart en bra helg. Jag, Tompa och Basti har vart själva i lägenheten och jag och Tompa var riktigt duktiga och städade heeeela lägenheten, tvättade och diskade och stog i. Så går det när man inte har något bättre för sig. Så har vi klippt oss båda två, och jag klippte rak lugg. Kan väl inte säga att jag tycker att jag passar i det, men jag vänjer mig snart. Tompa blev väldigt snygg i sin nya friss :)
Och så det bästa av allt på hela helgen typ: JAG HAR FÅTT MIN BIL !  :D Liten, vit och rostig är den, men den har potiensial. Jag tror att den kommer bli riktigt fin när vi är klara med den.
Annars har vi bara kollat på One Tree Hill och myst, så det har vart en riktigt bra helg :) Fast jag saknar min Tompa så otroligt mycket :/

Nu ska jag ut i stallet och rida, får se om Sunnie är på humör idag.
Men först: några bilder :)




Jag och Tompa efter klippningen :)






Min älskade bil :)





/Mli


Hoppträning för Björne Karlsson.

Idag var det hoppträning för Björne Karlsson och det gick riktigt bra faktiskt. Sunnie var lite seg till en början men när vi hoppat lite kom hon igång riktigt bra. Och Björne påpekade ( till skillnad från Anna ) mina händer, att jag måste ge henne mer eftergift i språnget så hon kan hoppa igenom ryggen ordentligt. Jag har alltid haft svårt att ge tillräckligt med eftergift men idag när han påminde mig en del så fick vi till några riktigt fina språng. I slutet hoppade vi en bana och jag kollade aldrig höjden för jag tyckte det såg ganska lågt ut. Efteråt fick jag reda på att det högsta låg på 1,20. Och när jag red tyckte jag att han kunde höjt lite till :O Tror jag börjar bli av med min höjdrädsla lite. Så fick jag beröm, han tyckte att jag ridit in Sunnie bra och balanserat, att jag har fått upp ett bra förtroende mellan oss. Känns riktigt kul att höra :) Så ja är väldigt nöjd med Sunnie idag.

 



Idag kom Tompas telefonräkning och vi måste seriöst sluta prata så mycket i tel. Men det är inte så lätt, jag saknar ju honom så mycket ♥ Imorgon är det ialla fall fredag och då får jag äntligen träffa min älskling igen :D


If you want me i must be doing something right.



/Mli ♥

Misslyckad dressyr

Dressyren gick inte alls bra idag. Sunnie var trött och kändes väldigt framtung. Lite tråkigt, men de är kart, det kan ju inte gå bra jämt. Hon har vart jättefin några veckor och nu kommer bakslaget. Får hoppas att hon blir lite piggare till på torsdag då vi har gästtränare.
Det enda jag har gjort av allt jag tänkte göra när jag kom hem är duschat. Rummet ser lika förjävligt ut som igår och bensindunken är fortfarande tom. Istället åkte jag och köpte glass, tyckte att jag förtjänade det idag. Och nu är klockan 20.00 och jag är jättetrött. Jag ska nog bara kolla på House och sen gå och lägga mig. Så ska jag ju prata med älskling med, som jag saknar väldigt mycket ♥ Jaja, nu ska jag spela bubbleshooter som jag alltid gör xD



/Mli

Helgen gör min vecka.

Tillbaka till Kba igår igen. Blir lika depp varje gång. Nu sitter jag här och är så jävla trött på allting. De flesta i skolan är så otroligt coola och måste visa att dom drack igår så de går omkring med solbrillor. Ååh, jag vill vara som er!! Aldrig.. 
Sen har vi dressyr och jag är faktiskt lite taggad, trots mitt neggohumör idag. Jag har ju inte ridit sen i fredags, och jag saknar Sunnie ♥ Jag ska ialla fall rida i första gruppen så jag kan åka hem tidigt. Men grejen är att jag har ingenting att göra hemma, så vad är idén med att sluta tidigt? Kanske kan åka och tanka min reservdunk för den är tom. Och så ska jag städa mitt rum och duscha. Sen blir det väl Scrubs som vanligt. Vad har jag för liv egentligen? Jag vill bara gå ur den här skolan så jag kan få tillbaka mitt liv!

Jag hade väldigt kul i helgen ialla fall.
I fredags var jag, Tompa, Skåne, Buddha och Johan hemma hos Kentah och drack lite öl och spelade poker. Väldigt trevligt :) Jag som inte är så haj på poker satt och spelade GH istället. Det var ett tag sen kan jag säga.
I lördags var jag, Tompa, Skåne och Sanna hemma hos Buddha. Han har precis fyllt 18 så där var det en del folk. Också en väldigt trevlig kväll, vi snodde en fjortisthajas sprit som vi sedan drack upp och hon var ju inte sådär jätteglad. Och Tompa satt och drack cider, man kan ju börja undra lite smått.. xD
Tack för helgen, alla som gjorde den värdig ♥






Will darknesss turn to light?
Can someone wake me from this nightmare?


/Mli ♥

090307

Jaa, lördag idag. Får väl se om vi kanske drar bort till Sandra en sväng sen. Annars blir det nog Buddha.
Har ialla fall gjort lite nytta idag, har hjälpt familjen Olsson Pennanen att rensa ur förrådet, eftersom dom antagligen ska flytta snart. Annars har vi bara kollat på One Tree Hill, myys. Jag älskar min Thomas ♥




Jag vill knulla dom som ler !



/Mli ♥

.

Jag slutar aldrig förvånas över det här stället och folket som finns här.

Hooppning

Nu har jag precis kommit in från hoppningen. Sunnie var fin idag med, lite trött efter igår men hon gjorde sitt bästa. Vi slutade med att hoppa en bana på ca 1m och Sunnie hoppade hyffsat bra och jag tyckte inte att det kändes så högt. Det går verkligen framåt, och det känns stor skillnad på henne på bara några dagar. Det kanske blir något av den hästen trots allt? Men hon var ju som sagt lite trött idag, så imorgon ska jag försöka rida ut. Bara hålla tummarna på att det inte regnar.

 

Sen på lördag får hon vila och sen ska Karin rida henne på måndag och kanske också söndag. För jag ska ju hem till min älskling imorgon :D Längtar ♥
Dagens mat i skolan var moussaka. Inte så farligt gott, men ner gick det. Så nu ska jag hem och sätta mig och titta på Scrubs och bara ta det lugnt. Hade vart gott med lite godis till, får se om plånboken tillåter det. Och om jag orkar åka till Willys.



We are ordinary people, we all live different lives.
In the end we're pretty much the same.
We're just living in different lies.


/Mli ♥

Fortfarande onsdag

Dagarna här i Kba går så otroligt långsamt. Helgerna bara flyger iväg medans vardagarna står still. Tänk vad skönt det hade vart om det vart tvärtom.
Jag håller på och letar praktikplats nu med, men det verkar helt omöjligt. Hade ju helst velat hitta någon praktikplats som jag kunde sommarjobba hos till sommaren. Förhoppningsvis kan jag vara hos min granne och det hade ju vart smidigast. Då kan Tompa bo hemma hos mig och Sunnie kan stå hemma i vårat stall. Ja, så får det nog bli.
Markarbetet gick ganska bra idag. Sunnie var fin, lite tjaffsig i vänstervarvet, men hon har börjat kunna samla sig så otroligt härligt nu. Och så fick vi till vårat första byte på kommando idag också. Gud va härligt det kändes när hon bytte när jag ville :) Får hoppas att det blir mer sånt. Imorgon är det hoppning och det är jag jävligt taggad för!
På fredag ska jag hem till Tompa och ska stanna där tills på måndag. Långhelg, jätteskönt. Och det ska bli mysigt att få vara med älskling hela helgen ♥
Nu ska jag nog gå och lägga mig, är så trött så att ögonlocken faller ihop. Ska bara ringa älskling en sabbis först.


I´m trapped in this mind prison.

Seg onsdag

Onsdag, segaste dagen i veckan. Fast idag har jag markarbete så det kommer gå lite fortare. Sunnie var verkligen taggad igår på dressyren så det kommer nog gå bra idag med förhoppningsvis. Avsluta med idrott, det är det värsta. Sen ikväll blir det plugg och HERREGUD VAD JAG INTE VILL VARA HÄR! Allt som någonsin var jag har försvunnit. Jag har blivit en helt annan person, och jag gillar inte den jag är nu. Det värsta är att jag vet inte hur jag ska ta mig tillbaka.



                                                 Trying everyday to break the line that holds me tied
                                                                           strictly to the ground

Ännu en regnig tisdag

Jaha, tillbaka i Kba nu då. Känns väl lagom roligt, när man vet att älsklingen ligger hemma hos sig i sin varma, mysiga säng. Jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar att vara här i Kba.
 Vad hände med första året? När vi bodde i Gröna och alltid hade roligt. Då åkte jag aldrig hem på helgerna, då var det mycket roligare och stanna kvar. Nu gör jag vad som helst för att åka hem varje ledig stund. Och det beror inte bara på Tompa..
Här i Kba regnar det (som vanligt) och det är kallt och jag är osynlig. Jag vill bara åka hem och lägga mig i sängen och kolla på Scrubs. Men det är inte mycket som blir som man vill. Först är det datakunskap och sen dressyr. Dressyren ska väl bli ganska kul men det blir så mycket segare när det regnar.
Jag vill ha sommar igen!




Mjukglass, varm asfalt på väg till Varabadet, gå hand i hand med Tompa i bara shorts och linne och solglasögon. Allt blir så mycket mysigare och lättare på sommaren. Tänk att få ligga och sola. Tanken på sommaren och lite ljusare tider är det enda som håller mig på fötter just nu.



What´s happening to me? I´m dying from the inside.


/Mli

Orkar inte

Fy fan för denna värld! Jag är verlkigen supertrött på allting nu. Inget går som jag vill och jag är osynlig för alla, jag existerar liksom inte. När till och med familjen vänder mig ryggen kan man ju börja undra. Är det mig det är fel på? Och vad gör jag för fel i så fall? Jag är ju bara mig själv, försöker bli älskad för den jag är. Men det verkar som om alla har fått nog av mig. Vaknade inatt av att jag låg och grät. Hur normalt är det? Jag vill verkligen inte vara med mer, jag orkar inte detta mycket längre. Är ju bara patetiskt att skriva det här, men jag måste få ur mig lite av alla tankar som snurrar i mitt huvud. Alla tankar gör att jag inte kan sova ordentligt ens bredvid min älskling. Så jag är änu tröttare idag än igår. Ska stanna kvar här tills imorgon och sova ut och sen får vi se vad som händer. Vi borde hitta på något idag, men jag känner bara för att krypa ner under täcket och stanna där resten av min existens.


The dark black hole, forever mine



RSS 2.0