Soool :D

Nu var jag precis ute och red och jag kan säga att det var äckligt varmt ! Red i bara linne (vilket man inte får på denna skolan, men jag klarade mig för denna gången) och ändå svettades jag som en gris. Joggade henne lite bara pga värmen men hon blev ändå jättesvettig.

Men visst är det skönt med lite värme ? :) Som jag har längtat !

Nu ska vi strax åka till idrotten och sen kommer pojkvän ! :D Ska bli kul o se hans nya bil live.

Nej, nu ska jag göra något annat tills bussen kommer, ha de så skönt i värmen ;)





/Mli

..

Det är konstigt hur snabbt jag skiftar i humöret.
Nu är jag irriterad som fan istället.

Dels för att jag kommer med stor säkerhet få IG på nationella, var tydligen sammanlagt (från både Vbg o Kba) 15 stycken som fick det bara för att man hade missförstått uppgiften. Kul :/

Dels för att jag blir så trött på allt och alla ! Önskar att jag var någon annan stans..

Underbar dag :)

Idag är det en underbar dag !

Ojj, tänker ni. Har hon blitt helt galen, den dära Mli som alltid är så deppig annars.

Nej, jag är inte galen, jag är bara otroligt glad för att min pojkvän kommer hit idag :D Efter idrotten så kommer han och så ska han kolla när jag hoppar imorgon och efter em - stalltjänsten åker vi hem till kära Vara :)
Jag hoppas verkligen att denna dagen går fort !

Inatt sov jag faktiskt bra för en gångs skull (gör jag typ aldrig annars) och så vaknade jag lite innan 7 och var pigg. Så då passade jag på att fixa iordning mig lite. Inget stort, men plattade håret och slängde på lite smink. Jag är så trött på att alltid se skabb ut ! Men jag vet att nästa vecka kommer jag se lika hemsk ut som jag gjorde igår. Så varför bry sig egentligen ? Hmm..

Jaja, nu ska jag sätta mig vid Bdb i vanlig ordning och ni får ha det bra som vanligt ;)



Längtar ♥





/Mli

Tompas nya bil :)

Här är den, skönheten ;)











/Mli

Robert Pattinson !

Nu har jag suttit i nästan en timme och läst en twilightblogg.
Jag kan bokstavligen säga att jag fastnade på den sidan ! Det gick liksom inte sluta läsa. Så har hon tex lite klipp från YouTube från New Moon som kommer ut i höst (jag längtar efter att få se den !) och en massa smarriga bilder på Robert Pattingson ;) 

Twerds.blogg.se
   

Men VARNING ! Går du in på hennes blogg kommer du inte vara kontaktbar på några timmar !

Och nu när jag ändå blivit så insnöad på den otroligt snygga vampyren idag så får det bli en bild ;)



Förlåt pojkvän, vet att du inte kommer bli glad men jag kan inte hjälpa de (a)
Du vet ju att jag älskar dig mest av allt ♥

Annars har dagen varit bra, longeringen var inte så pjåkig trots allt. Och som ni märker så funkar mitt internet :)

Och så vill jag säga grattis till pojkvän som äntligen har fått en bil, en 940 automatare. Bilder kommer så fort jag får dom från Tompa. Hoppashoppashoppas att han kan komma och hämta mig på torsdag :)

Annars har jag inte så himla mycket att säga, förutom att jag saknar pojkvän så otroligt mycket och att jag bara längtar tills det blir torsdag så jag kan få åka hem !

Nu ska jag hitta på något annat, typ Scrubs eller bubbleshooter eller något i den stilen. Vi hörs !





/Mli

Nationella i Engelska.

Japp, det nationella provet i engelska är nu avklarat.

Fy fan säger jag bara ! Jag skrev knappt 300 ord, som var minimum, och jag bara babblade på om meningslösa saker. Engelskan var faktiskt ganska bra, men det var ju inget innehåll överhuvudtaget. Är väl bara att hoppas på det bästa.

Skulle blogga igår men så funkade inte mitt internet. Så här kommer en kort sammanfattning om igår:
Första dagen i skolan och det kändes väl sådär. Började väldigt slappt, det är en sak som är säker xD Och Sunnie gick verkligen klockrent igår, min lilla underbaring. Hon har inte gått i paddock på 3 veckor och är ändå precis så mjuk och smidig som hon var innan jag åkte hem. Kändes underbart ! :)

Nu idag blir det ingen dressyr för Carina var sjuk eller något sånt. Det är väl ganska skönt för hon och jag var ju inte direkt bundisar sist.
Men istället ska vi ha Kristina och hon är väl inte riktigt min favorit heller. Och som på grädden på moset ska vi ha sitsträning på lina, kan det bli värre ?
Jag kommer inte fixa att hon står i mitten och tjötar på mig, det räcker att hon är pain in the ass annars.

Nej, denna dagen har väl inte direkt startat bra, får väl hoppas att det vänder.

Nu sa jag muppa mig lite på Bdb, ha de fint sålänge så får vi se om mitt internet vill samarbeta idag.





/ Mli

Längtar till torsdag !

Nu är skolan i full gång igen och vi började slappt som vanligt.

Fast vi ska ju faktiskt ha nationella imorgon, och jag har ingen aning om vart mitt häfte kan vara någonstans.

Och så är vi lediga på fredag och ska ta hand om våra hästar själva både på fredag och lördag. Som tur är kan PL ta hand om Sunnie på fredag och Alström tar henne på lördag. Känns lite sådär att bara skicka över Sunnie på alla andra, men dom tar ju ialla falla bra hand om henne. Och jag saknar pojkvän så otroligt mycket så jag gör nästan vad som helst för att träffa honom så snart som möjligt.
Blir det som jag vill så jag kan vara med pojkvän hela helgen och ha mysigt ! :)
Han har nämligen lägenheten för sig själv för jag antar att Basti inte ska vara hemma så mycket. 

Och så hoppas jag att Tompa får en bil av sin pappa idag så att han kan komma och hämta mig på torsdag så att jag slipper att åka tåg. Hade vart så gött ! Och så är det alltid kul att åka bil med älskling ;)

Nej, nu tjötar jag bara om onödiga grejer. Jag blev så glad när jag fått fixat så att jag kan åka hem så jag blev helt till mig.

Det får bli en bild på pojkvän bara för sakens skull :)



Saknar dig hjärtat ♥


My love for you are still strong.





/Mli ♥

Ensam.

Ja, nu sitter jag här i min ensamhet.

Sofie är fortfarande i Spanien så mitt rum är väldigt tomt och ensam utan pojkvän.
 
Kan du inte bara komma hit ?

Det är konstigt hur deppig man blir av att komma hit ner. När jag kramade pojkvän och mamma hej då innan dom skulle åka tillbaka förut var det inte långt ifrån att tårarna började rinna. Det känns som om det är en evighet tills jag ska åka hem igen och inte bara 5 dagar.


Ja, jag är mesig, och blir väldigt lätt låg. Fattar inte varför jag låter mig bli så otroligt depp.

Men man måste ju ha dåliga dagar för att kunna ha bra, eller hur ? Råkar kanske bara vara så att jag har fler dåliga än bra. Jag jobbar på det, men det kommer nog tyvärr inte bli något bättre förrän jag har slutat skolan.

Nu ska jag deppa ifred med min älskling på tel så ni får sova så gott.





/Mli


Suck :/

Dags att åka tillbaka till Kba idag då.

Jag kan inte ens beskriva känslan i min mage just nu. Varför var jag tvungen att välja just den skitskolan ? Kunde jag inte bara gjort som alla andra och valt en sugig skola hemma istället ! Men, det är lite svårt att ändra nu.

Det kommer kännas hemskt att behöva somna utan pojkvän bredvid mig ikväll och ännu värre att vakna upp utan honom. Idag firar vi ialla fall 9 månader. Kul att tillbringa den dagen i en bil och sen avsluta med att han åker tillbaka hem :/
Och vad tiden har gått fort ! Det känns som om vi blev tillsammans igår typ. Men det har vart dom bästa 9 månaderna i mitt liv ♥ Älskar dig Tompa

Har egentligen inte tid att skriva nu, det är mycket som ska fixas innan vi ska lasta. Men jag kände att jag behövde skriva av mig lite. 


Kungsbacka, here I come :/





/Mli

Underbart sommarväder<3

Guud vad skönt väder det är idag ! Hur härligt som helst :)

Övningskörningen igår gick jättebra, Gunnel sa att det märktes att jag har kört en del. Så fick jag lite tips och sånt.

Det är bara det att hennes sista teorikurs innan semestern börjar den 11 maj och är varje måndag kl.17, 5 veckor framåt. Jag måste ta denna kursen, annars blir jag aldrig klar med teorin innan jag fyller år. Så jag får kolla med skolan om jag kan få hemuppgifter så att jag kan få gå på teorin.
Får väl se, men håll tummarna för mig ! ;)

Idag har det annars varit en otroligt slapp dag, sitter i Tompas lägenhet. Nu ska vi åka och äta kvällsmat, sen bär det av hemåt för att lämna av mamma och så åker vi in till Vara igen för att vara lite sociala hemma hos Johan och Louise.

Nu får jag springa. Ha de bra !




/Mli

Bäst på att köra bil ;)

Vad jag äger på att köra bil !

Haha nej, jag ska inte skryta men jag känner mig faktiskt riktigt säker på det här med bilkörning nu. Jag tänker inte så mycket när jag kör längre utan det kommer bara naturligt.

Idag körde jag tom transport och det var ju inte alls svårt. Det var lite hoppigt att köra när transporten var tom, men när höbalen kom in så var det bättre. Men det kommer nog ta ett tag innan jag vågar köra med häst. Förhoppningsvis ändras det snart, så att jag kan åka ut själv på tävlingar så snart som möjligt :)

Imorgon är det körlektion för Gunnel kl 14.00. Det ska bli riktigt spännande ! :) Förut idag var jag nervös inför att köra med en helt ny människa som bara klagar på allt jag gör, men efter bilkörandet idag så ser jag fram emot det. Kul ska det bli !

Nej, nu ska jag sätta mig framför tv:n. House börjar ju nämligen snart. Har missat det varje gång det gått när jag vart här hemma så jag måste kolla vad jag har missat.





/Mli

Ett föl har kommit till världen.

Jag har vart med om det sötaste på länge !

Jag ska börja från början.
Igår på min sista praktikdag så skulle vi rida Amelia, en 4 - årig ponny som ska ha föl så hon är därför inte inriden. Det är ca 2 månader kvar tills hon ska föla så vi är bara ute och skrittar henne lite så hon får vänja sig med att ha någon på ryggen osv.
När jag borstade henne innan ridturen skulle jag klia henne på juvret, det ÄLSKAR hon. Då kände jag att hon redan hade satt väldigt mycket mjölk, juvret var helt spänt. Jag sa det till Johanna som kände och gick in och kollade i kalendern.

Och mycket riktigt, hon ska föla om bara 17 dagar !
Haha, det är typiskt av Johanna att ta fel på en månad xD

Jag åkte hem och red Sunnie och fixade iordning i mitt stall och så gick jag och Tompa in och kollade på Scrubs.
När klockan var lite innan 9 kommer mamma inrusande i rummet och säger att Amelia ska föla och att fölungen ligger fel !
Så vi kastar oss in i bilen, och jag kan säga att jag trodde inte att våran gamla 940 kunde gå så bra. Det tog inte ens 5 minuter att åka till Johannas stall.

Vi rusar in i stallet och fram till Amelias box och där möts vi av det allra sötaste jag sett. Fölungen har precis kommit ut och ligger och spretar med sina långa fölben i halmen. Till en början fattar inte Amelia att hon måste slicka sin bäbis utan ligger kvar i lugn och ro och börjar äta. Det är inte förrän fölisen gnäggar som hon fattar att hon blivit mamma.
Då kommer nästa problem. Fölungen fattar inte hur hon ska dia, hon bara irrar runt i boxen på långa ben. Så vi verkligen ställer henne vid Amelias juver och ändå plingar det ingen klocka i fölisens huvud. Det tog ca 3 timmar innan hon äntligen fattade vad hon skulle göra och då blev hon så nöjd.

Och vilken tuffing det kommer bli av henne sen. Hon sparkades när hon inte fick som hon ville redan någon timme efter födseln. Sötgöte :)

Ja, förlåt detta inlägg men ni hästälskare som läser min blogg kan säkert förstå vilken händelse det är att få se sin första fölning. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite.

Gårdagens fölning har nästan fått mig att helt glömma av träningen för Gisela igår. Det gick jättebra, Hiawhata skötte sig finfint men jag hoppas att jag kan få hoppträna i en hoppsadel nästa gång xD

Det var allt för nu, ni har väl säkert knappt orkat läsa igenom denna röran.
Men här kommer ialla fall bilderna från tävlingen som jag lovat :)



Från framhoppningen. Blir så otroligt tråkiga bilder inne..





Här väntar vi på att få komma in till 1m.




Lite eftersnack med Madde.




Hon står på prisutdelning som om hon aldrig har gjort något annat ♥

Nu glömde jag lägga in hoppbilderna på datorn, hoppas ni klarar er ;)
Nu ska jag gå och lägga mig och sova bredvid min älskling, ha de fint !




/Mli

Lyckad tävlingsdag :)

Nu sitter jag här och är väldigt stolt över min lilla pålle.

Tävling i Essunga idag, Clear Round 90 - 1m.
I början var hon bara seg och hängde i bettet och var inte alls på humör. Men efter en stunds framridning så var hon fin. Jag däremot såg inte alls några avstånd för dagen, särskillt inte på räckena. Så jag la henne fel 2 gånger i varje klass men hon räddade mig verkligen och var väldigt kvick i benen. Så jag fick med mig 2 fula essungarosetter hem. Duktiga Sunnie ! ♥ (Kommer bilder senare ikväll eller imorgon.)

Och jag får säga att jag var ganska duktig, jag bytte från vinterdäck till sommardäck på transporten nästan alldeles själv ! :) Så händig visste jag inte att jag var.

Imorgon är min sista praktikdag och då ska vi åka till ridhuset och så ska jag få hoppträna Hiawhata för Gisela. Får väl se hur det går för han hoppar ganska stort. Det blir säkerhetsväst på ! (Y)


Nu ska jag gå och äta för pojkvän har vart så snäll och lagat mat medans jag bara har suttit här vid datan och latat mig. Pommes, beairneissås och grytbitar, mums !

Älskar dig pojkvän




/Mli

09-05-17

Äntligen !

Internet har inte funkat här ute i bushen men nu äntligen gör det det :)

Jag har hunnit med mycket på dessa dagarna jag har varit isolerad i ödemarken.
T.ex. så har jag ramlat av xD
Hoppat Hiawhata.
Och så har vi lastat Titius, den 2 - åriga hingsten och kört en sväng och det gick över förväntan. Tänk om Sunnie kunde vara så snäll att lasta.

Nu har jag precis kommit in från en misslyckad hoppträning med Sunnie. Hon gick bara och skrek och hängde sig i bettet. Det enda hon hade i huvudet var Misty, hennes nya stallkompis.
Från början hade vi ju lånat hem en liten söt shettis som Sunnie trivdes jättebra med. Men så helt plötsligt så skickar ägaren ett sms att hon måste ha tillbaka honom  med en gång. Så i förrgår fick vi lasta Lillen och åka tillbaka med honom. Mamma knackar på huset och frågar varför vi skulle lämna tillbaka honom så plötsligt. Vi har alltid lånat hästar av ägaren och hon och mamma är väldigt bra kompisar. Det enda hon sa var: "Jag orkar inte nu."

Så nu har hon sagt upp kontakten med mamma och det enda vi kan göra är bara att undra vad vi har gjort för fel. Ingen aning.. Så problemet nu är vad vi ska ha för häst som sällskap till Sunnie till sommaren.

Men, nu ska jag läsa allas bloggar, lär ju ligga lite efter i händelserna.

Ha de fint !




/Mli

Kalas

Helgen blev ju inte riktigt som planerat.

Sanna och Skåne kom i förrgår och hjälpte oss med sadelkammaren, så nu är den nästan klar. Sen fick dom rida på Sunnie som belöning, fast jag tror inte Skåne tyckte att det var någon bra belöning precis xD När han skulle trava och testa att rida lätt så hamnade han helt i obalans och nästan la sig bak på Sunnies rumpa. Jaa, det är svårt att förklara men det såg så otroligt roligt ut ! Det kommer han få höra länge ;)



Han ser så stolt ut.

Sen var det meningen att dom skulle äta mat här och sen åka hem. Men när klockan blev 9 kom vi på att vi kanske skulle dricka lite, påsken till ära liksom. Så vi åkte till Vara och köpte sprit och efter ett snabbt besök hos Buddah så bar det av hemåt igen. Jag kan inte säga att jag blev sådär jättefull, men lite suddigt var det allt.    Och gårdagens bakfylla var överraskande förjävlig eftersom jag inte drack så mycket. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv ! Tack och lov gick det över på eftermiddagen, men det var tillräckligt så att Sunnie fick stå ialla fall. 

Nu har vi kalas för mamma och vi ska precis fika, så jag får väl ta och kila.

Ha det så bra, trots att det inte är någon sol idag ! 


You don´t know what you got till you´re missing it a lot.
I had to go throw it away.





/Mli


Hem ljuva hem

Sol, sol, underbara sol !

Nu börjar det äntligen kännas lite som sommar. Man kan sitta i bara linne och shorts och nästan svettas för att det är så varmt. Och Sunnie fick gå ut utan täcke idag, det tyckte hon var väldigt härligt. Lilla Sunnieälskling ♥

Jag har också vart ute och kört idag, till Nossebro och tillbaka för att handla och det gick riktigt bra får jag säga :) Ska nog klara att ta körkortet redan första uppkörningen.

Ledig dag idag, mycket skönt att bara kunna vara hemma och slappa i solen. Mamma håller på och lagar mat, hemgjorda köttbullar med potatis och sås. Det är nog det bästa med att vara hemma ett tag, hemmalagad mat !

Senare idag kommer Skåne och Sanna förbi och ska rida och hjälpa till att slå upp den sista väggen på sadelkammaren. Sen är allt klart ! Skönt att ha det gjort.
Som sagt så ska dom rida, Sanna har haft hästar förut så för henne blir det nog inga problem. Skåne däremot, är väldigt kaxig och säger att han klarar det hur lätt som helst. Ska bli kul och se hur det slutar xD Men Sunnie är ju snäll så det går nog bra.

Nu ska jag springa till matbordet. Ha de så skönt i solen !

Här kommer lite bilder från min hemmavistelse :)



Min lillebror tycker det är kul att rida :)





Vi har badat lite också.





Och galopperat på gräs.





Snygging !





Min älskade Sunnie ♥











/Mli

Tröttare kan ingen vara..

Usch vad jag är trött !

Min kropp är inte van vid att vara igång så länge utan att sitta ner emellanåt :S Kan ju hoppas att jag ialla fall går ner i vikt så som jag plågas av värk i kroppen.

Har vart en ganska slapp dag idag ändå. Började med att gå upp lite innan 8. Pojkvän skötte fodringen i stallet så jag kunde ligga och dra mig lite extra. Tack älskling ♥
Sen åt vi frukost och gick ut i stallet för att släppa ut mina pållar och mocka innan praktiken. Känns väldigt skönt att ha mockningen gjord, så man slipper göra det på kvällen.

Sen gick vi till praktiken, pojkvän följde med direkt eftersom jag skulle rida Hiawhata direkt på morgonen. När vi kom tillbaka var det Mistys tur att få skritta lite. Hon är suuperrädd för ryttare så att bara skritta i 10 min är jättebra träning för henne.
Precis innan jag kom in med Misty började det regna, så det blev ingen ridtur för Bleki idag.

Jag stannade inne och röjde i sadelkammaren. Kunde verkligen behövas ! Hann inte riktigt klart, får väl fortsätta någon annan dag. Men nu kan man ialla fall hitta matchande skydd eller ett rent schabrak.

Mammas födelsedag idag, firades med mormor och morfar och tårta. Jag, pojkvän och mina bröder köpte glas till henne så att vi slipper dom hemska plastglasen.

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag pratar om, behöver nog gå till sängs om jag ska vara någorlunda pigg imorgon.
Natti Natti !




/Mli

Första dagen på praktiken.

Äntligen inne igen efter en lång dag. Jag har knappt suttit ner på hela dagen.

Den började med att jag och pojkvän gick hand i hand ut och fodrade i stallet, mysigt med sol och värme redan på morgonen. Sen var det ordentlig frukost vid matbordet idag, istället för frukost på sängen. Också lite mysigt.
Efter det gick vi tillbaka ut i stallet och släppte ut hästarna. Sunnie njuter verkligen fullt ut av att få gå i en STOR hage och av att gå ute hela dagen.
Jag mockade boxarna medans pojkvän började riva ut lite brädor från det gamla foderbordet som har stått i vägen alldeles för länge !

Sen fick jag skynda bort till praktiken, skulle släppa ut hästarna halv 10. Ut med alla hästar och sen rida Hiawhata en lång tur i skogen. Pojkvän följde med på cykel som alltid :)
Tillbaka i stallet mockade jag alla boxarna och sen fick jag middag. Mycket bra lagade makaroner och köttbullar av Emelie S Stridsberg ;)
Efter det bar det ut på islandshäst för första gången. Jättefräck var han, tölt kan han med. Fast jag kände mig gaaaanska stor på honom.

Sen fanns det inte så mycket mer att göra så jag städade upp lite i stallet och gick hem. Stannade till vid stallet där pojkvän fortfarande höll på och röja i stallet. Jag putsade fönstren så att det kommer in lite solljus i stallet. Sen åkte jag och pojkvän och hämtade mina bröder hos Conny, och när vi kom hem stog maten på bordet. Låter som om jag äter hela dagarna xD Ris, kyckling och någon créme fraiche-sås blev det ialla fall, jättegott !

Efter maten blev det en ridtur till och denna gången på underbara Sunnie ♥ Och hon kändes fin idag med. Hon fick galoppera på ordentligt och vi satte upp några hinder som vi skuttade över.

Det var hela min dag, kom precis in från stallet. Är suupertrött så jag ska bara läsa lite bloggar och sen krypa ner under täcket med min älskade pojkvän ♥
God Natt !




/Mli

Sadelkammare.

Gud vad skönt det känns ! Nu har vi äntligen börjat på sadelkammaren, och vi hann komma ganska långt. Eller ja, vi och vi, det är mest pojkvän som håller på. Jag hjälpte till lite i början men sen gick jag över till att plocka iordning på alla saker. Han har nästan fått upp en hel vägg, så imorgon blir det till att bli klar med så mycket som möjligt av resten av sadelkammarens väggar och så ska jag sopa ut hela stallet ordentligt. 

Det är första dagen på praktiken imorgon med :) Börjar lite lagom sådär, ska rida Hiawhata och islandshästen, sen mocka och städa lite grann. Det blir en lagom första dag med andra ord.

Nu ska jag passa på och mysa lite med pojkvän innan vi måste sova. Båda ska upp tidigt, jag till praktiken och han till stallet och sadelkammaren. Så ha de så bra ! 

Blir nog inte sådär jättemycket skrivande dessa 3 veckor, men kika in lite då och då, ifall jag har bloggat ;)





/Mli ♥  

Äntligen hemma !

Äntligen hemma ! Känns så otroligt skönt. Sunnie och Lillen står i stallet, och för en gångs skull var Sunnie ganska snäll att lasta, det tog bara 10 min. Det tar sig :)
Så imorgon blir det till och rensa i stallet, plocka iordning på alla Sunnies grejer som vi bara slängde in nu innan vi åkte in till Vara. Sen under dessa tre veckorna ska vi ( om det finns material ) bygga en lite provisorisk sadelkammare så jag har någonstans att göra av alla saker.

Nu ska vi äta schnitzel med potatis och bearnaisesås, MUMS ! Sen ska vi tillbaka ut till Jonslund och göra ingenting. Jag vill hitta på något, NU ! Ska försöka övertyga pojkvän att vi ska stanna i Vara lite längre.

Favoritlåten just nu: Erik Hassle - Don´t bring flowers after I´m dead
ÄLSKA ! ♥

Denna hästen ska jag rida hela praktiken :)



Nej, nu ska jag ta och vara lite social. Ha de bra !




Don´t bring flowers after I´m dead,
Save your givings for the living instead.






/Mli

Ingen sol :(

Jaa, dagen började ju bra ialla fall, med pengar från skolan. Wooohoo :D Fast dom måste ju gå till mat på praktiken tyvärr.. Men ändå !

Och idag är det ingen sol men jag är på bra humör ialla fall, för min älskling kommer ju hit idag ♥ Ska bli så myysigt, och imorgon ska vi åka hem :) Ska bli så skönt, få ha Sunnie i MITT stall, få sova med pojkvän nästan varje natt och få hemmalagad mat ! Det är nog det bästa xD

Sen när älskling har kommit ska vi tillbaka till stallet och rida och förhoppningsvis ska älskling också rida, om han vågar. Annars händer det inget speciellt idag, ska packa och allt sånt.
Nu ska vi ha lektion..





/Mli

Älskling<3

Jag saknar min älskling så otroligt mycket



Tur att han kommer hit imorgon. Längtar ♥

Du är underbar !

Hoppning.

Nu är hoppningen över och som vanligt gick det alldeles för fort. Jag vill hoppa mer ! Sunnie skötte sig riktigt bra idag. Hoppade och studsade lite mellan hindren och var så glad. Vi hoppade en oxer på 1,15 idag med, det tar sig med höjdrädslan :) Men när hon höjde till 1,25 sa jag pass, ialla fall för idag. Vill inte utmana ödet för mycket när det ändå går bra.

Nu har jag precis ätit, nån konstig sojasörja, så nu är det bara att vänta på att klockan ska bli 4 så jag kan ha stalltjänst så jag kan få åka hem. Känner att jag börjar få ont i huvudet och det är mindre roligt. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på i nästan 4 timmer, men visst. Orkar inte ens blogga så vi hörs väl sen.

Och vänta er inte att jag ska önska er en bra dag efterom ni inte ens kunde kommentera era namn när jag bad er. Så ha en dålig dag !




/Mli

Ingen bra dag..

Nej det är verkligen ingen bra dag idag. Jag vet inte varför för solen skiner och allt skulle egentligen vara jättebra. Tror det var det nationella provet ( som förresten gick skit ) som förstörde mitt goda sommarhumör.

Jag red ut med Sunnie idag och hon var superfjollig och blev rädd för ALLT. Hon kommer bli en perfekt häst för dressyrtanterna som bara sitter o fjantar runt i sina ridhus. Sen på slutet var hon ganska fin.

Så var det idrott idag, som jag för en gångs skull var med på, och det var ganska kul. Fast jag blev utklassad av Pontus när vi spelade med pilatusbollen. Annars har det inte hänt något annat intressant idag. Kan säga att jag är riktigt trött på livet och på min cpdator och bara vill göra något helt annat.

Och så saknar jag min älskling, men han kommer ju hit på fredag som tur är ♥



Is this supposed to be enough ?




/Mli

Nationellt prov i Svenska.

Skriftligt Nationellt prov i Svenska upp nästa. Känns väl inte sådär jättebra men.. Kan ju alltid hoppas att jag får mer än ett G ialla fall.

Inatt var första natten på länge som jag har sovit bra, brukar inte kunna sova bra utan pojkvän annars. Otroligt skönt, men jag är fortfarande lika trött. Tror inte jag kommer få ur mig något bra på provet.
Känner att jag bara svamlar nu t.o.m, så ni hör väl av mig senare.
Önska mig Lycka Till !




/Mli


RSS 2.0