Bättre :)

Jaa då var dressyren över och det gick suuperbra :) Sunnie var lite tjaffsig i munnen från början, jag har ju bytt nosgrimma på henne. Men sen efter halva lektionen ungefär så var det en helt annan häst. Hon hade mycket mer motor idag än vad hon brukar ha och hon var mycket finare i formen. Så nu steg humöret igen :D

Nu kan jag se fram emot att Tompa ska komma idag, det ska bli såå kuul :D
Fast åka och hämta honom i regnet blir väl sådär kul.. Men vad gör man inte för sin älskling ? <3

Detta var egentligen bara ett kort snack om att jag ändrat humör helt och för att berätta att det gick bra. Fast humöret är väldigt varierat idag, behövs inte mycket för att jag ska bli på dåligt humör igen..
Men de löser sig :)

PussPuss

Tröök !

Jaa idag spöregnar det verkligen och jag ska strax ut i stallet och göra iordning Sunniesötis för vi ska träna dressyr för Carina. Jag har inte sådär jättestor entusiasm att ens gå utanför dörren, än mindre att rida. Men det ska ändå bli myys att stå och mysa med min pissevåta pålle, hon är ju ändå bäst.
Och idag kommer Tompa. Jag vaknade och var jätteglad över att han skulle komma. Men sen hände något, jag är själv inte säker på vad, jag blev ialla fall på otroligt dåligt humör och det har hållt i sig tills nu.
Ialla fall, Tompa ska komma och vi ska ha en riktig myysdag så det är la bara och gaska upp sig och bita ihop. För jag älskar ju trots allt Tompa, även om jag har dåliga dagar.

Imorn är det skolfoto och det är bestämt att vi ska få vara med i Kungsbackas skolkatalog. Gött MOOS !! Kan man kolla på alla andra :) Men så den stora frågan. Va ska man ha på sig ?? Alltid lika svårt..

Aja, nu ska jag trotsa regnet och gå ut i stallet. Håll tummarna för att det kommer gå bra.

HaDeGöttHaj !

Bloggbreak slut !

Nu har jag haft ett ganska långt bloggbreak, får räcka nu tycker jag.

Just nu är läget såhär: Jag bor i Kungsbacka igen och Sunnie är helt igång och jättefin. Vi hoppade 90 cm i helgen och var felfria. Hon var suuperfiin :D Har verkligen gått framåt på den punkten :) Nästa mål är att tävla 90 - 1 m den 1 november :)
Jag är tillsammans med Tompa och det är inte det lättaste när jag bor här borta i Kungsbacka. Vi träffas inte så ofta och jag har börjat bli så lättirriterad på honom, och vi har bara vart tillsammans i 2 månader :S Vi får hoppas det blir bättre, annars kanske han tröttnar..
På senaste festen gick en fönsterruta och den enda ettans cykel, så för mig o Karin blir det till o skrapa ihop pengar till en ny cykel till henne.
Fick jag någon ny cykel när dom snodde min kanske? Nej, just det.. Blir så trött på allt :@
Känner att jag har så mycket ilska inom mig o stackars Tompa får all den ilskan lagd på sig. Tycker lite synd om honom faktiskt :S
En annan som också blir lidande är mamma. Men det kan ju bero på att hon bara skriker på mig hela tiden, då skriker jag tillbaka och så slutar det med att jag blir så förbannad så jag börjar lipa x) Inte så kul, men lite roligt i det tråkiga ändå :P

Just nu har vi datakunskap me Sukru och vi ska lära oss att öppna fönster i Windows Vista, jäääättesvårt verkligen xD
Snart är det hoppning och idag har ja höga förväntningar på både mig o Sunnie.
Imorn ska jag vara ledig och ha en "familjedag" med mamma, mina bröder, låtsaspappa och låtsassystrar. Vi ska åka o bada, antagligen Borås. Det ska bli så myyyys<3 Ska bli skönt att bara komma bort en dag, fast antar att det kommer vara lite jobbigt mellan mig och mamma.. :S

Jaja det blir nog bra tillslut, får vi verkligen hoppas, för detta börjar bli jobbigt..

RSS 2.0