Fullt upp :/

Nu har jag precis haft dressyr för Carina. Känna som om jag bara bloggar på tisdagarna, och klagar över att jag inte är på dressyrhumör. Det var jag inte idag heller, för det gick verkligen inte alls bra när jag red igår. Hon bet tag i bettet och bara drog, hela ridturen var bara en enda lång dragkamp. Men idag var Sunnie faktiskt ganska fin. Hon lyssnade hyffsat på mig och fick till några riktigt fina galoppfattningar :)
Jag saknar Tompa så otroligt mycket ! Det är inte bra att vänja sig vid att han alltid finns där när jag kommer hem från skolan för helt plötsligt så är han inte där. Som nu när vi har flyttat till Höglanda så får pojkvänner inte alls vara där, dom kan max få komma på en fika. Så nu träffar jag bara Tompa på helgerna. Och så ska jag träffa honom i GBG eller Alingsås imorn :) Jag vill ju vara med honom heeeela tiden helst..
Och nu har vi en massa inlämningar, religion tills imorn, naturkunskap på måndag, djursjukvård på tisdag och en engelskainlämning som jag inte vet när den ska in. Så nog är det fullt upp i mitt liv just nu..
Vi ska på bio på torsdag iaf :) Ska se den nya filmen Twilight, ska bli sketsköjj :)
Neeh nu ska jag hem o jobba med religion.
Puss sålänge 

Tompa<3

Jaha, lovet och praktiken över, har gått så himla fort, känns som det var igår man ens planerade vart man skulle vara. Jag var ialla fall nere i Skåne, hos Charlotte Andersson. Det var kul, mycket ridning och såklart en massa slit. Jobbigt var det att vara ifrån Tompa så länge.. Men desto mer känslor när vi träffades igen :)
Älskar dig Tompa<3
På lovet har jag vart med Tompa varje dag, var ju tvungen att ta igen den tiden jag vart ifrån honom. Härligt men slappt och trött lov.
Nu sitter jag i skolan igen, ska strax ut och göra iordning Sunnie för dressyren för Carina. Är inte alls på dressyrhumör idag, men det blir väl bättre får vi hoppas.
Sunnie har ialla fall vart jättefin under tiden vi var nere i Skåne. Det kändes verkligen jättebra och det kändes som om hade lyft sig ett steg. Men så kom vi tillbaka till Kungsbacka och då var hon lika springig som vanligt, hängde sig på bettet och tjurade. Så där försvann den bra känslan.. Men den kommer väl tillbaka.
Nu ligger Tompa hemma i min säng i Gröna och bara väntar på att jag ska komma hem. Om bara tiden kunde gå fortare! Aja, dags för stallet.      Ha de gött ;)

RSS 2.0