Seg dag

Fan vad segt det är att vänta hela tiden. Det är det enda man får göra på denna skolan. Mårten kommer 15.30 och då ska vi ta in hästarna, sen ska jag och Tompa tillbaka till Höglanda och äta hamburgare idag igen. Inte förrän vid sju ikväll ska vi hem. Då tar vi tåget till Vårgårda och så kommer mamma och hämtar oss där. Kan förhoppningsvis passa på och övningsköra lite idag. Det ska bli så skönt att komma hem till Tompa och bara slappna av efter denna veckan som veckoelev. Känner att jag börjar få ont i huvudet och är helt trött, så det blir nog till att sova tidigt idag. Har väl inte så mycket mer att säga än att Sunnie har vart superfin flera dagar i rad nu. Känns väldigt skönt. Nej, det är väl dags att dra ut i stallet, blir bara trött av att sitta här inne. 
Ha det gött!

/Mli ♥ 

Äntligen !


Idag kommer min underbara älskling hit! ♥








Cuz you're my true love, my whole heart ♥


Väntar

Nu sitter jag här igen, bloggar bara för att jag inte har något annat att göra. Stalltjänst kl.16 så jag kan inte åka hem och duscha och kolla på scrubs<3. Nej, för jag måste sitta kvar här och dega, svettig och trött efter hoppningen.
Hoppningen ja, den gick faktiskt riktigt bra idag. Jag hade rätt om att Sunnie var taggad, hon studsade runt mellan hindrena och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen. Men hon hoppade fint och lyssnade mestadels ganska bra på mina hjälper så jag är nöjd med henne för dagen. Vi hoppade b.l.a en trippelbarr på 1.m. Jag tycker annars att trippelbarrar alltid ser större ut än vad dom är, men idag såg den pytteliten ut. Var kanske för att jag kände att Sunnie skulle kunna hoppa hus idag. Kan ju kanske också vara att jag inte är riktigt lika höjdrädd längre. Man kan ju alltid hoppas :)
Ååh va tiden går segt! Jag vill att det ska vara fredag så att Tompa kan komma hit. Har inte träffat honom sen i söndags och jag saknar honom verkligen. Ska bli så mys att ligga och kolla på scrubs med honom imorgon<3 Jag älskar dig hjärtat<3


Love can't be killed even after dark, and even after death.



Mli<3

Hoppning

Hoppning idag, tagg som fan! Var med och byggde fram, och det ser ut att vara en rolig övning idag. Lite lite hinder bara men, annars verkar det bra. Sunnie är också taggad. Förut när jag mockade hennes box grinade hon mot mig hela tiden. Så hon är verkligen på humör för hoppning :)
Fast det spöregnar ute. Det är det enda som sänker humöret idag. Annars har det vart en bra start på dagen. Kedjan på moppen hoppade inte en enda gång på väg till stallet, så jag blev väldigt tidig. Och imorgon kommer Tompa och lagar den, så förhoppningsvis ska den gå bra efter det. Känner att jag bara sitter och skriver en massa onödigt, men jag har sååå tråkigt i väntan på hoppningen. Jag får väl sätta mig och spela bubbleshooter istället.
Fast nu sjönk mitt humör till botten, HATA!


Silent my voice, I've got no choice

Trött

Idag är ingen bra dag alls. Orkar egentligen inte ens blogga, men ja måste få klaga lite. Allt känns så jävla jobbigt just nu. Jag är veckoelev och går och lägger mig senast kl. 22 varje kväll. Ändå är jag hur trött som helst, det går aldrig över! Sket i idrotten idag (vi skulle ha konditionstest och jag orkade verkligen inte vara med på det) och red istället, och idag var det ialla fall kul att rida. Skuttade över några små bockar och bara lekte, Sunnie tyckte också att det var kul. Men så fort jag kom av hästryggen blev jag irriterad igen. Jag är så trött på ALLT, men mest är jag trött på att vara liten och osynlig.




It´s not so much the pain, it´s more the actual knife
Pretending the picture is perfect
I cut myself to sleep
I close my eyes for a second and meet a fragile soul
I scream to hide that I´m lonely
The echo calls my name

Bloggtisdag

Nu sitter jag här innan dressyren igen. Min fasta bloggdag typ.
Är ganska tagg inför dressyren idag ialla fall. Funderar på om jag hinner linda. Kanske ska testa att knoppa med, bara för att testa? Allt för att få upp dressyrandan. Jag red dressyr på Sunnie igår och då var hon faktiskt jättefin. Gick i hyffsad stadig form och lyssnade väldigt bra för hjälperna. Det går åt rätt håll ialla fall. På torsdag är det hoppning och det ser jag fram emot. Det var ju Horse Show förra veckan och då blev det ju ingen hoppning. Och Sunnie har börjat hoppa riktigt bra det sista, så de ska bli kul. 
Annars är det en dålig dag idag, moppen krånglade så jag kom försent till morgonfodringen, så imorgon blir det till att cykla. Då måste jag gå upp senast halv 7 och jag kan ju inte säga att jag ser fram emot det. Jag känner att jag är trött redan idag och det är bara tisdag. Jag kommer antagligen vara jättesur och grinig hela veckan. Men förhoppningsvis kommer min snälla pojkvän redan till helgen och lagar moppen. Honom saknar jag otroligt mycket, det är alltid lika jobbigt att lämna honom. Och nu när jag är veckoelev så jobbar jag halva helgerna. Ännu mindre tid till att träffas. Jag längtar något såpass till sommarlovet. Till att vara med Tompa hela tiden, till värmen, tävligarna, rida ut barbacka. Allt det man gör om man har ett normalt liv. Det har man verkligen inte här. Det är något med den här skolan. Den suger ut allt det positiva ur saker, det är inte mycket som är roligt längre. Det är väl bara att försöka hålla hakan uppe och hålla ett bra humör. Det är inte lätt, men ja försöker så hårt jag kan, varje dag.

//Mli


Fortfarande vinterdepp

Idag har mitt humör varit helt konstigt. Jag har vart jätteglad ena stunden och förbannad andra. Skitjobbigt :/ Därför har jag varit jätteorättvis mot Tompa och snäst mot honom hela tiden i telefon. Men hade jag kunnat göra något åt mitt humör hade jag gjort det. Menshagga är vad jag är, och jag hatar det.
Annars har dagen idag vart hur seg som helst. Svinkallt ute OCH inne i skolhuset, massa håltimmar, och sen idrott på det. Absolut värsta dagen i veckan. Red Sunnie i ridhuset idag med, vet faktiskt inte riktigt om det kändes bra eller inte. Visst, hon gick bra och var riktigt fin emellanåt, men hon var otroligt tjaffsig i munnen i övergångarna. Hon liksom biter tag i bettet och drar så jag nästan tappar balansen, särskillt i galoppen i vänster varv. Hon verkligen hänger i handen på mig stundvis och släpper jag då tappar hon balansen över huvudtaget. Visst, hon ska hitta en egen balans, men släpper jag henne i övergångarna kommer jag ju aldrig få ihop henne till balanserade övergångar. Jaja, det kommer väl lösa sig.
Har ialla fall kommit fram till att jag inte kommer komma särskillt långt i hoppningen eftersom jag har lite höjdskräck och inte särskillt långt i dressyren heller eftersom jag tror att jag inte riktigt har den viljan. Så jag ska bli inridare. Rida in unghästarna och tävla dem i lätta dressyrklasser och hoppa dem upp till 1,10 och sen sälja dem. Mer än så kommer det nog inte bli. Kan ju bara hoppas på att jag tjänar något på det, antagligen inte. Usch, jag vet inte vad det är för fel idag, känner att jag bara tänker negativt. Får väl gå och lägga mig snart om jag ska orka gå upp kl 6 imorgon. Jag och Karin hade ju beställt biljetter till Horse Show och allt var fixat och klart. Då kommer Jenny Keller och säger att hon har fixat biljetter tills imorgon till hela klassen, väldigt nödvändigt att säga det så sent när alla redan har fixat egna biljetter. Men jag och Karin är ialla fall lediga imorgon och har biljetter så vi åker inte dit med klassen. Så det blir till och gå upp tidigt, åka till stallet och mocka och göra höpåsar, hem och göra sig iordning och sen cykla till station. Ser verkligen inte fram emot att cykla, men vad gör man?
För övrigt, en väldigt pissig dag.
HejHej.

Vinterdepp

Nu har ännu ett lov gått. Det känns som om jag bara bloggar när jag kommer tillbaka från lov. Är antagligen eftersom jag alltid mår så dåligt då och måste skriva av mig lite. Kan ju börja med att skriva att jag saknar Tompa så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen ! Jag kan nästan lova att jag och Tompa kommer gifta oss en vacker dag, antagligen skaffa barn och hus och hund och hela köret. Det är i alla fall vad jag vill. Inte en enda gång i mitt liv har något blivit som jag velat, så därför önskar jag mig ett liv med Tompa mer än något annat. Hur kan jag vara så säker på att jag vill leva med Tompa resten av livet när jag bara är knappt 18, tänker säkert du. Jag vet bara det. När jag ligger bredvid Tompa i sängen och han tittar in i mina ögon och säger att han älskar mig så kan jag säga det tillbaka och verkligen mena det med hela mitt hjärta. Allting känns rätt när jag är med honom, jag kan verkligen vara mig själv. Så jag ska hålla mina tummar och tår för att det ska bli vi<3

Till skillnad från mig så gillar Tompa snön :)

Nu ska jag klaga lite tänkte jag. Det är så helvetes jävla kallt ute! Inne med för den delen. Och av någon konstig anledning så ger vi hästfolk oss ut i kylan frivilligt för att ta hand om våra små änglar. Vi kan ju inte ha så många hjärnceller eller? Jag vet inte hur många gånger tanken har kommit upp det sista. Att sälja hästen, hoppa av skolan och börja på en vanlig normal skola. Slippa alla kalla dagar i stallet, få ha på sig vanliga kläder igen, leva ett normalt liv helt enkelt. Men varenda gång har jag sett Sunnie framför mig och då har jag ångrat min tanke direkt. Hur skulle jag kunna sälja henne? Jag har ju haft henne sen hon va lite äldre än bäbis, jag har ju uppfostrat henne. Så nej, jag är inte redo för att sälja henne än. Har man levt med hästar hela sitt liv går det inte bara vänja sig av med dem.

Nej, nu ska jag sluta vara så seriös, försöka rycka upp mig lite. Vi får väl se när jag bloggar nästa gång, efter praktiken antagligen. 
Pusspuss <3  


RSS 2.0